Web Design

Wat is het doel van uw website?

Als we deze vraag stellen, nemen we natuurlijk aan dat u al online aanwezig bent voor uw bedrijf. Als u nog geen website heeft, raak dan niet in paniek, omdat we u kunnen helpen bij het opzetten.
Maar terug naar de vraag. Wanneer we onze klanten voor het eerst vragen naar het doel van hun website, zijn enkele van de antwoorden die we krijgen: ‘mensen op de hoogte stellen van ons bedrijf’ of ‘het is ons online visitekaartje’, of ‘mensen laten zien dat ons werk / portfolio etc.”

De antwoorden variëren; wat het antwoord echter zou moeten zijn, is “mensen zover krijgen dat ze ons bellen” of “verkopen” of “mensen naar de winkel / restaurant / kantoor / enz.” brengen.

Met andere woorden, de bottom line is: u wilt dat mensen een specifieke actie ondernemen na het landen op uw website. En dit is waar goed webdesign kan helpen.

Als je een taartdecorateur bent, zou je de absoluut beste taartdecorateur in de hele regio van Hoorn kunnen zijn, maar als je website niet over:

1) de juiste uitstraling en functionaliteit beschikt;
2) de juiste boodschap;
3) de juiste resultaten in de zoekmachines (uw telefoon gaat niet over).

U wilt dat uw telefoon overgaat! U wilt zoveel bestellingen dat u extra personeel moet aannemen om bij te blijven.

Hetzelfde geldt als u een advocaat, een arts, een tandarts, een bloemist, een restaurant of een andere bedrijfseigenaar bent.

In de wereld van het creëren en onderhouden van een online bedrijfs aanwezigheid, is het niet langer een kwestie van “als u het bouwt, zullen ze komen.” De dagen van een eenvoudig “online visitekaartje” en het verwachten dat dat “visitekaartje” knalt op pagina één van Google, Yahoo of Bing en dan zijn mensen die door je deuren springen al lang verdwenen. Uw website heeft absoluut geen zin als niemand het vindt. En de waarheid is dat als het ergens is, maar niet op pagina één van de zoekmachines, het net zo goed onzichtbaar kan zijn.

Het probleem dat veel van onze klanten hebben gehad – en misschien deelt u dit probleem – is dat zij in feite cake-decorateurs, advocaten, artsen, tandartsen, bloemisten en restaurateurs zijn – en geen web design experts.

Dat is goed, omdat wij dat zijn. En we zijn verdomd goed in wat we doen. Dit is de reden waarom we uw website problemen direct willen aanpakken en helpen oplossen. We willen u helpen bij het creëren en onderhouden van uw online aanwezigheid, zodat u zich kunt concentreren op uw werk – bij voorkeur met heel wat meer zaken dan u had voordat we aan uw website werkten.

Wat is webdesign?

Webdesign is veel meer dan alleen het kiezen van het juiste domein en hostingbedrijf voor uw site. Het is veel meer dan bepalen welke sleutelzinnen uw klanten gebruiken bij het zoeken naar u (hoewel dat een uiterst belangrijk onderdeel is van wat wij doen). Het is meer dan beslissen hoeveel geld te budgetteren voor een reclamecampagne.

Ons werk in webdesign omvat zeker die elementen en meer; er zijn echter tal van subtiliteiten betrokken die van de gemiddelde bedrijfseigenaar niet wordt verwacht dat hij begrijpt, tenzij deze aan hen worden voorgesteld.

U denkt bijvoorbeeld dat het hebben van een aantal bewegende afbeeldingen op een webpagina een goed idee is en dat u ze ook op uw site wilt hebben. In sommige gevallen kunnen de ideeën die u in gedachten had de laadtijd van uw website echter vertragen tot het punt waarop uw bezoekers interesse, geduld of beide verliezen en volledig wegklikken van uw site.

Het resultaat is dat u de kans hebt verloren om hun bedrijf te winnen en dat ze waarschijnlijk niet terugkeren om er nog een keer naar te kijken.

laptop-2434393_1280

Er is een goede balans tussen “ingrediënten” die bijdragen aan het creëren van een website die visueel aantrekkelijk is, terwijl uw bezoekers door de informatie worden geleid die hen dwingt om een ​​aankoop te doen, door uw deuren te lopen of om u te bellen.

Als eigenaar van een bedrijf hoeft u de complexiteit van HTML / XHTML, JPEGs, Cascading Style Sheets (CSS – gebruikt om pagina-elementen te plaatsen), Flash, Java, QuickTime, plug-ins of andere computer methoden of -taal niet te begrijpen .

U hoeft ook niet te weten hoe u boeiende en boeiende kopieën voor uw site kunt maken. Dat is waar we hier voor zijn. We begrijpen dit allemaal en we weten hoe we het moeten implementeren.

Website maken:


Bij The Rank King is het onze taak een website te maken en te onderhouden die:

1) je een comfortabel gevoel geeft;
2) uw potentiële klanten zullen vinden;
3) alle vragen of zorgen beantwoordt, die uw klanten moeten beantwoorden voordat zij de gewenste actie ondernemen;
4) duidelijk zal laten zien wat de voordelen zijn van hun bedrijf;
5) de klant zal inspireren om door te gaan met hun online aankoop, de telefoon opnemen en bellen of uw bedrijf bezoeken.

Het komt erop neer dat we experts zijn in webdesign en het beheren van de online aanwezigheid van onze klanten. Laat ons helpen om te presenteren wat u doet in het best mogelijke licht zodat klanten die naar u en uw expertise op zoek zijn, u snel vinden.

Laten we beginnen! Bel ons vandaag nog en we laten u zien wat we voor u kunnen doen.

Een website die er goed uit ziet en converteert?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

Druk op de button, vul de gevraagde gegevens in, dan nemen wij snel contact me u op.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt