Seo

Zoekmachine optimalisatie

Wilt u uw markt domineren?

Als uw bedrijf op zoek is naar meer klanten, bent u hier op de perfecte plek. Ons bedrijf The Rank King is gespecialiseerd in het beschikbaar stellen van nieuwe klanten voor uw bedrijf, ongeacht het werkterrein waarin u zich bevindt.

We hebben meer dan 10 jaar ervaring met optimalisatie van zoekmachines, reputatiemanagement, sociale media en webdesign. Niet alleen kunnen we uw website en andere web eigenschappen bovenaan de zoekmachines als Google plaatsen, maar we kunnen en hebben letterlijk de eerste pagina bedekt voor veel bedrijven in Nederland en over de hele wereld.

Helaas hebben de meeste SEO-bedrijven geen idee wat ze doen en zullen ze alleen de aanwezigheid van uw website in de zoekmachines schaden door  het leveren van SEO van lage kwaliteit. Wij weten wat we doen en onze resultaten bewijzen het keer op keer.

SEO werkzaamheden:


Ten eerste, als u een bestaande website heeft, zullen we uw website analyseren en ervoor zorgen dat er geen problemen zijn met eerdere zoekmachine optimalisatie werkzaamheden die met of zonder uw medeweten zijn gedaan. We controleren of Google u boetes heeft opgelegd met als gevolg dat uw site minder goed rankt en zorgen er vervolgens voor dat op de pagina’s op de juist manier worden geoptimaliseerd.

Als u geen website heeft, zullen we er een voor u bouwen, met de juiste optimalisatie natuurlijk, want we zijn ook een webontwerp bedrijf in Hoorn.

Van daaruit zorgen we ervoor dat u bent geverifieerd in Google Mijn Bedrijf, stellen we uw sociale media op de juiste wijze in om kracht en vertrouwen voor uw site te helpen opbouwen.

Citaties staan ​​op de volgende lijst. Ons SEO-bedrijf weet precies het juiste type citaten om naar uw website te sturen. We zoeken naar relevante en hoge citaten van domein autoriteiten om ervoor te zorgen dat het juiste vertrouwen en de juiste basis wordt opgebouwd.

grafieken_bespreken-kopie-custom

SEO strategie

 

Op dit punt hebben we meestal een wurggreep op de concurrentie met ons diepgaand inzicht in de juiste optimalisatie met SEO, zowel op de pagina als buiten de pagina. Dit omvat de organische resultaten EN de kaarten lijsten.

De manier waarop ons bedrijf dingen doet, zult u vanzelfsprekend goed scoren in het 7 pakket (of kaarten) en ook in de organische overzichten. We kunnen ook PPC-campagnes uitvoeren (betaalde advertenties),  de meeste van onze klanten vinden dat het rendement dat ze halen uit het SEO-werk dat we doen, veel beter is dan elke vorm van betaalde advertenties.

Afhankelijk van het type pakket dat u bij ons zou willen aanschaffen, kunnen we vanaf hier de eerste pagina voor uw bedrijf volledig blanco maken door niet alleen uw startpagina te rangschikken, maar ook andere web eigenschappen. We hebben het hier over eigenschappen zoals YouTube-video’s, Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest en eventuele citaten die we voor je hebben gedaan, zoals Yelp.

Vooruit gaan:

Als u klaar bent om een stap vooruit te zetten en de beslissing neemt om bij The Rank King  SEO aan te sluiten als uw keuze voor een online marketingplatform, neem dan onmiddellijk contact met ons op. Wij staan klaar om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt